Home Drenthe Assen Noord-Nederland – Aangehouden oplichter gaf zich uit als arts

Noord-Nederland – Aangehouden oplichter gaf zich uit als arts

De politie heeft eind april een 53-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden op verdenking van oplichting en flessentrekkerij. Uit onderzoek is gebleken dat de man zeker 14 keer frauduleus gedrag heeft vertoond.

De man wordt er van verdacht in de periode van augustus 2016 tot april 2017 meerdere keren te hebben geslapen in hotels of bed & breakfast zonder te betalen, te hebben getankt zonder te betalen en mensen te hebben opgelicht. De politie kwam de man op het spoor nadat er vanuit Leeuwarden drie meldingen waren gedaan van locaties waar de man had verbleven, zonder te betalen. De man was echter ook op andere locaties in Noord-Nederland actief, voornamelijk in de afgelopen vier maanden.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

OM in hoger beroep in zaak ernstige mishandeling TT nacht 2016 in Assen

Het OM gaat in hoger beroep in de zaak van de zeer ernstige mishandeling tijdens de TT nac…