Home Bijlage Minister-president Rutte bezoekt president Macron

Minister-president Rutte bezoekt president Macron

Minister-president Rutte wordt vrijdag 16 juni a.s. ontvangen door president Macron van Frankrijk. De ontvangst vindt ’s ochtends plaats op het Elysée-paleis, de residentie van de president in Parijs.

Tijdens de ontmoeting zullen minister-president Rutte en president Macron onder meer spreken over de goede samenwerking tussen beide landen, het sociaaleconomisch beleid en actuele onderwerpen op de Europese agenda, zoals die ook aan bod komen tijdens de Europese Raad van 22 en 23 juni.

Het is de eerste bilaterale ontmoeting tussen minister-president Rutte en president Macron.

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Joy Wielkens (‘BILLIE!’) over de voorstelling, discriminatie en meer…

Enkele weken geleden was Maxazine aanwezig bij de première van de voorstelling ‘BILLIE! La…