Home Bijlage Minister-president Rutte naar NAVO-bijeenkomst in Brussel

Minister-president Rutte naar NAVO-bijeenkomst in Brussel

Minister-president Rutte neemt op 25 mei 2017 deel aan een NAVO-bijeenkomst in Brussel.

Tijdens deze bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders wordt onder andere gesproken over de trans-Atlantische band, de rol van de NAVO bij terrorismebestrijding en over de nadere invulling van de afspraken die in 2014 tijdens de NAVO Top in Wales zijn gemaakt over defensie-uitgaven.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe hoofdkwartier van de NAVO. België zal het gebouw in aanwezigheid van de staatshoofden en regeringsleiders formeel overdragen aan de secretaris-generaal van de NAVO.

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bedrijven missen een compleet beveiligingsbeleid

De beveiliging van bedrijfspanden is voor veel bedrijven een lastig punt heeft ook hekwerk…